LIFE HACKS

12 semne că iubitul tău se folosește de tine!

12-semne-ca-iubitul-tau-se-foloseste-de-tine-si-nu-te-iubeste-cu-adevarat_size2

Dacă te recunoști în cel puțin două situații de mai jos, te asigurăm că nu merită să îți pierzi timpul cu acest bărbat și că meriți ceva mai bun!

 1. E disponibil doar când are nevoie de tine

Dacă atunci când ai tu nevoie de el nu e de găsit, dar apare brusc când are el nevoie de ceva, e un semn clar că nu are ce căuta lângă tine!

 1. Tu plătești pentru amândoi la fiecare ieșire în oraș

Dacă se poate întâmpla o dată pentru că și-a uitat portofelul sau de două ori pentru că e strâmtorat, dacă devine un obicei, e grav. E în regulă să împărțiți nota de plată, nu e ok ca femeia să o plătească de fiecare dată!

 1. E dependent financiar de tine

Dacă tu ești cea care plătește toate facturile în casă, ar trebui să te gândești mai bine dacă vrei să continui această relație sau nu. Chiar dacă te-ai oferit să-l finanțezi în timp ce încearcă să-și realizeze un vis, această situație nu poate continua prea mult.

 1. Te șantajează emoțional

Dacă te trezești mereu că te acuză pentru toate lucrurile care merg rău în viața lui, înseamnă că te folosește și se descarcă pe tine. Nu accepta așa ceva!

 1. Nu îți cumpără niciodată nimic

Nu vorbim despre diamante sau vacanțe la Tropice, dar dacă nici măcar o carte sau o floare nu ți-a luat în toată relația voastră, în timp ce tu îi iei mereu ceva drăguț, nu e ok!

 1. Nu îți satisface nevoile

Dacă alături de el nu te simți protejată și iubită, dacă nu face decât prea rar gesturi frumoase pentru tine, dar se așteaptă să îi gătești și să îl ajuți ori de câte ori are nevoie de ceva, te folosește și nu e bine.

 1. Nu îți ia sentimentele în considerare

Dacă face lucruri fără să se gândească la reacția ta sau la cum te vei simți tu, înseamnă că nu îi pasă atât de mult de tine pe cât ai crede și că s-ar putea să se folosească de tine.

 1. Vine la tine doar nopțile

Dacă tot timpul petrecut împreună are loc sub clar de lună și nu te scoate niciodată ziua la o cafea, la o plimbare sau la o piesă de teatru, e posibil să se folosească de tine doar pentru a-și satisface nevoia de sex.

 1. Nu te scoate niciodată în public

Partenerul tău ar trebui să se simtă confortabil să fie văzut în compania ta. Dacă niciodată nu te scoate în oraț și vă vedeți strict la el sau la tine, ceva nu e în regulă.

 1. Nu îți respectă planurile

Dacă tu pregătești o cină romantică, dar el sosește mult prea târziu sau îi propui să faceți ceva împreună și brusc e prea ocupat, s-ar putea să aibă alte interese decât să petreacă mai mult timp cu tine și să te facă fericită.

 1. Nu te prezintă prietenilor sau familiei lui

Dacă ești într-o relație de lungă durată cu el dar nu i-ai cunoscut încă familia și nici prietenii, crede-ne, lucrurile nu arată bine. Cel mai probabil, iubitul tău nu vede un viitor alături de tine, dar rămâne în această relație pentru a-și satisface nevoile egoiste.

 1. Nu există o conexiune emoțională între voi

Dacă e rece ca un ghețar cu tine, chiar dacă sexul e grozav, înseamnă că nu se simte atașat de tine și nu are de gând să te facă o parte din viața lui. Dacă simți răceala și lipsa unei legături emoționale, nu insista în relație sperând că se va schimba.

SURSA: Perfecte

About the author

Alexandru Dăscălescu

Leave a Comment