EDUCATIE NEWS

Andrei Stoica i-a convins pe elevi de importanța orelor de sport din școală

andrei_stoica_ko

În această săptămână, cunoscutul luptator K1, Andrei Stoica, a facut antrenamente în prezenta a zeci de elevi care au vizitat baza sportiva unde se pregateste Mister KO. Cu toate ca are o perioada extrem de aglomerata, antrenamente de pregatire fizica si tactica, Andrei Stoica le-a explicat tinerilor cum se desfasoara o zi din viata unui sportiv de performanta si le-a aratat elevilor cateva metode de autoaparare.

13059424_1021187167948177_1033331998_n

Andrei Stoica alături de elevii care l-au vizitat la antrenament

 

Andrei Stoica are doi băieți și spune că este cel mai norocos părinte din lume, din acest motiv, interacțiunea cu elevii nu i s-a părut dificilă: ,,Am fost foarte placut surprins sa vad ca tinerii care au venit sa asiste la antreneamentul meu stiau totul despre cariera mea, ca sunt intersati de sport si ca aprecieaza kickboxingul. Iubesc foarte mult copii, iar ei simt acest lucru. Mi-a fost usor sa interactionez cu ei”, a mărturisit acesta.

Dupa experienta traita alaturi de Andrei Stoica, cu ocazia programului ,,Școala Altfel”, mulți dintr elevi au înțeles mai bine utilitatea orelor de educație fizică și au promis că nu vor mai neglija materia.

Andrei Stoica alaturi de fratele sau Bogdan s-au alaturat de curand celui mai nou circuit de kickboxing din Romania, Respect World Series.

About the author

Gabriel Fereșteanu

Jurnalist, Evenimentul Zilei | Editor Coordinator ZDT.RO | Blogger at http://feresteanu.eu

Leave a Comment