BUZZ LIFE HACKS TIMP LIBER

4 Lucruri pe care nu le știi despre hoteluri

images.trvl-media.com

Fie că ai avut nevoie de cazare numai pentru o seară sau pentru o întreagă săptămână, cu siguranță ai petrecut timp într-un hotel. Există câteva secrete care te pot ajuta să-ți salvezi o parte din bani și care previn situațiile neplăcute.

Poți să ajungi în alt hotel fără să fii anunțat

Hotelurile practică deseori suprarezervarea: acceptă ca oamenii să rezerve mai multe camere decât sunt valabile, ca să aibă garanția că toate vor fi ocupate. Dacă ți se spune să te muți în alt hotel, ai dreptul să ceri o cameră mai scumpă sau servicii adiționale. Un tur gratuit al orașului, de exemplu.

hubplanner.com

hubplanner.com

E profitabil să te plângi

Dacă ai ocazie, plânge-te. Hotelurile nu vor să aibă recenzii proaste, motiv pentru care pot oferi servicii adiționale sau discounturi. Vorbește politicos, întreabă cine va rezolva problema și cheamă administratorul direct.

http://static.qatarliving.com

http://static.qatarliving.com

Seifurile nu sunt atât de sigure

Dacă ai lucruri de valoare, roagă persoana de la recepție să le pună în seiful hotelului și să îți dea o chitanță. Acest seif este asigurat și au acces mai puțini angajați la el.

http://www.sandleford.com.au

http://www.sandleford.com.au

Hotelurile au servicii gratuite

Când te cazezi, întreabă ce servicii gratuite ai. Hotelurile pot oferi clienților sticle de apă, încărcătoare pentru telefon, uscătoare de păr sau chiar board games. De asemenea, îți pot face rost gratuit de un taxi, bilete pentru un concert sau o rezervare la un restaurant. Te pot trezi la o anumită ora, pot suna un doctor sau, de ce nu, să îți aducă micul dejun direct în cameră.

http://www.senaction.co.uk

http://www.senaction.co.uk

About the author

Crina Rădulescu

Leave a Comment