NEWS

Alina Eremia surprinde printr-o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist.

alina_EREMIA_single
Scris de: Alin Pătru

Noul single, ‘A fost o nebunie’ este o piesă foarte aproape de sufletul Alinei, iar versurile, scrise integral de către Alina Eremia sunt spuse sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

 

A fost o nebunie“ vorbeşte despre o poveste de dragoste cărora multora dintre noi li se va părea foarte familiară. Versurile piesei punctează momentele cele mai importante ale unei relaţii şi avalanşa de sentimente pe care o trăiesc partenerii. Mai întâi fluturaşii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca apoi să intervină rutina, tentaţia care are puterea de a rupe relaţia şi finalul iminent. Cu toţii am trecut măcar o dată prin aceste etape, nu-i aşa?afirmă Alina


Mai mult, artista şi-a imaginat povestea ca pe o scrisoare de adio în care ea interpretează rolul eroinei principale şi care îşi dezvăluie treptat sentimentele faţă de iubit, dar care se străduieşte totodată să se elibereze de durerea care o mcină din trecut. Vinovatul, în cazul poveştii „A fost o nebunie“ este chiar partenerul, adică acel bărbat care nu a ştiut să o preţuiască, să îi împărtăşească iubirea şi care a declanşat furtuna de sentimente.

  Şi pentru că cele mai autentice poveşti de viaţă se nasc din situaţii reale, Alina declară că s-a inspirat din realitatea cotidiană atunci când a compus versurile piesei „A fost o nebunie“, dar pe care a interpretat-o prin unghiul personal şi a transpus-o în cuvintele proprii. Povestea este completată vizual de videoclipul în regia lui Bogdan Dargiu, videoclip in care artista își arata veleitațile de actriță.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment