V-GENERATION

Andra GOGAN, cea mai suprinzătoare creștere recentă pe YOUTUBE. Povestea din spate!

emea_vio_i-love-violetta_character_cutout_4
Scris de: Alin Pătru

A avut una dintre cele mai rapide ascensiuni în topul creatorilor de pe Youtube-ul autohton. În doar 3 luni, a strâns peste 100.000 de abonaţi. Drumul ei, presărat chiar şi cu titluri în Cartea Recordurilor, este unul interesant. În prezent, Andra dublează voci la Disney Channel, merge la facultate și este vlogger!
dsc_3238-683x1024

 Andra, povesteștemi puțin despre început.

- Andra Gogan: Am început început de la 3 ani să cânt și de la 9 ani să dansez! Cu mici pași am ajuns aici unde sunt și încetul cu încetul sper să ajung acolo unde îmi doresc! Este adevărat că am început să acord mai multă atenție online- ului pentru că am observat că acolo se mută generația din ziua de azi.

- Ce înseamnă deschiderea unui canal pe Youtube?

 

– Lumea vloggingului am descoperit- o de curând, acum 3 luni și mă pasionează foarte tare.Înseamnă să filmezi diverse subiecte şi să le urci pe internet. În funcţie de calitatea conţinutului, dar şi de noroc, vei fi urmărit de români.Eu, în doar în câteva luni, am strâns 100.000 de abonați și sincer le mulțumesc tuturor care sunt alturi de mine pe acest drum!

- Creatorii de conţinut formează o comunitate, înainte de orice. Te-ai integrat?

– Mi-am făcut mulți prieteni vloggeri, pentru că am avut ocazia să îi întâlnesc la diverse evenimente și sunt chiar o familie frumoasă în care mă bucur că m-am alăturat!

- Numeşte-mi trei secrete prin care se poate atinge succesul pe Youtube.

-Primul secret: Perseverență. Trebuie să nu renunți atunci când ai impresia că nu crești destul de repede. Al doilea secret: Alegerea unor subiecte de interes comun pt urmăritori ( citesc foarte mult comentariile și le iau în seamă). Iar al treilea secret: Să te identifici prin ceva unic, al tău care să îi facă pe cei care te urmăresc să fie cu ochii pe ține în continuare. Și da, m-a ajutat un pic și faptul că unii ditre cei care mă urmăresc mă știau și din alte părți

- Unde te găsesc fanii şi cum ţii legătura cu ei?

– Țin legătură cu cei care mă urmăresc răspunzând la mesajele de pe facebook și youtube și făcând subiecte pe care chiar ei mi le propun. De asemenea în ultimul timp am încercat să fiu și eu prezentă la întâlnirile dintre fani și vloggeri.

dsc_3236-683x1024-Cum e cu timpul liber? Preferi locuri agitate (cluburi) sau linişte?

– Fac un echilibru și ies de câte ori am ocazia cu prietenii, dar nu neapărat în cluburi (acolo merg când sunt invitată să cânt la balurile bobocilor). În rest ies în parc și la un suc cu prietenii.

- Unde eşti studentă?

– Sunt studentă la ASE, deoarece am făcut un liceu de matematică-informatică și nu m-am putut desprinde de acest domeniul, matematică mi-a plă cut mereu foarte mult. (În plus urmez tradiția familiei)

-Cel mai măreţ vis pe care îl ai?

– Știu că visez destul de sus, dar regizorul meu care aș vrea să distribuie într-un film este Kenny Ortega, care a regizat High School Musical.

About the author

Alin Pătru

2 Comments

Leave a Comment