NEWS PEOPLE

ANDREI STOICA : Sunt foarte motivat la început de an și vreau să ating noi culmi

andrei_stoica

La început de an sportivii își fac planuri pentru următoarea perioadă competițională. Andrei Stoica spune că nu exclude în acest an să lupte și în galele MMA și în circuite din străinătate.

,,O luptă de MMA e altceva față de confruntările pe reguli de kickboxing. Nu mă sperie această idee, dimpotrivă. Sunt foarte motivat la început de an și vreau să ating noi culmi” , a declarat Andrei Stoica.

În perioadă sărbătorilor, Andrei Stoica s-a antrenat pentru a se menține în formă și a nu-și ieși din ritm. Astfel că, între două meniuri tradiționale, sportivul a respectat programul pe care îl are în timpul anului și, cu aceeași conștiinciozitate și rigoare, urcă în ring ori de câte ori are ocazia.

O familie obișnuită cu victorii 

Victoriile sunt la ordinea zilei în familia Stoica și asta pentru fratele mai mic ai lui Andrei, Bogdan Stoica a câștigat recent meciul din Torino, în care l-a învins prin knock ouț pe spaniolul Damian Garcia. Mister KO, așa cum mai este numit Andrei, a fost de neînvins vreme de trei ani. Sportivul a deținut centură de campion mondial ani la rând, până la meciul cu spaniolul Jorge Loren.

Pentru 2016, Andrei și-a propus să își recupereze titlul și să lupte din nou în circuitul Glory. 

About the author

Gabriel Fereșteanu

Jurnalist, Evenimentul Zilei | Editor Coordinator ZDT.RO | Blogger at http://feresteanu.eu

Leave a Comment