BUZZ MEDIA

Angelina Jolie și-a concediat fratele mai mare din rolul de bonă

http://storiesofworld.com

Angelina Jolie nu vrea să îl mai aibă pe fratele ei, James Heaven, ca bonă pentru cei șase copii. Actrița a afirmat că nu mai are nevoie de ajutorul lui în supravegherea celor șase bone angajate pentru fiecare dintre copii.

 

Indiferent de câte bone a angajat Angelina, James era mereu „bona principală”. Acesta supraveghea activitatea

http://www.celebitchy.com

http://www.celebitchy.com

dădacelor, dacă relaționează bine cu copiii și dacă respectă programul celor mici. Fratele actriței și-a asumat această responsabilitate imediat după despărțirea dintre Brad și Angelina. Cei doi frați au fost mereu extrem de apropiați.

Cu toate astea, zvonurile spun că Jolie l-a concediat pe Heaven din rolul de dădacă, după ce a realizat că această muncă este foarte solicitantă pentru el. James iubea să petreacă timp  cu nepoții și nepoatele lui, însă era și foarte

obositor. Este destul de greu să fii mereu acolo atunci când unul dintre copii se trezește în mijlocul nopții și trebuie să verifici dacă celelalte bone se descurcă. Mai mult decât atât, James avea grijă și de casă. Nu a fost ușor, însă acum Heaven a luat o pauză.

Acum că Brad a revenit în viața copiilor, lucrurile s-au mai liniștit puțin. Angelina îi este recunoscătoare lui James pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit, însă știe că nu se poate baza pe faptul că el o să fie mereu acolo când se întâmplă ceva.

About the author

Crina Rădulescu

Leave a Comment