BREAKING NEWS BUZZ NEWS ALERT

Atenţie! Jocul mortal „Balena Albastră” a ajuns şi-n România

http://jurnalmm.ro

O fată din Timişoara este în stare de şoc, după ce a jucat provocarea care a trimis la moarte peste 150 de tineri. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Digi24, ea a descris ceea ce s-a întâmplat după ce a accesat site-ul groazei.

„Am intrat pe site, un fel de facebook rusesc, unde acolo îți spune să vorbești cu un administrator și te pune să îți scrii pe mână cu lama F57 și dup-aia intri în joc la ei. Și în momentul în care am văzut că te pune.., începe cu din astea… am ieșit de acolo și în momentul acela m-au sunat.”- interviu Digi24

Puştoaica de 13 ani a descris cum administratorii site-ului au început să o sune, deşi ea nu a oferit niciun număr de contact. Ea le-a cerut ajutorul părinţilor, însă lucrurile nu s-au oprit aici. Deşi familia a resetat telefonul şi a schimbat cartela, cei din spatele „Balenei Albastre” aveau controlul deplin asupra device-ului.

Pe lângă aceste mesaje, i s-a făcut o poză de pe telefonul ei, în casa noastră, cu fața ei. În momentul acela s-a speriat și tot prin mesaje, persoana care trimitea acele mesaje îi spunea că orice ar face, el o vede, că este în apropierea casei, să se uite pe geam și tot felul de mesaje din acestea de intimidare.„-interviu Digi24

Părinţii au predat telefonul poliţiei, iar apelurile au încetat. Adolescenta a mărturisit că, la şcoală, are colegi care continuă jocul. Acum ea este ajutată de un psiholog să depăşească trauma.

 

About the author

Elena Străteanu

Comentariu

Leave a Comment