BUZZ

Cântăreața Ami, fără secrete în dragoste : ,,Vorbesc despre momentul în care plângi, tremuri și nu te poți controla”

27913008_1586853808066932_1506952912824824125_o
Scris de: Alin Pătru

Talentata AMI și-a cucerit publicul în urmă cu ani buni, atunci când lasa ,,Trumpet Lights”. Cu toate că piesele ei au fost mereu pe primele poziții în topurile muzicale, vedeta nu s-a abonat în aparițiile din reviste și ziare, fiind discretă și cu o viață liniștită.

Bruneta a vorbit, recent, în public despre cele mai grele momente dintr-o relație. Fără temeri sau ascunzișuri, cântăreața a vorbit despre dragoste și despărțire.

“Dragostea e un joc fara reguli, ma face sa iubesc, sa urasc, in același timp, ma face sa zambesc, si apoi sa plang, dar care nu ma lasa sa renunt niciodata. Cu totii suntem dependenti de iubire, avem nevoie sa simtim ca iubim, ca suntem iubiti si ca e cineva langa noi tot timpul, care sa ne completeze jumatatea. Piesa <Niste Dragoste> vorbeste despre acel moment cand ai o cearta cu partenerul si incepi sa tremuri, sa plangi, sa ranesti, efectiv nu te poti controla, dar te face sa te agati de ultimul lucru care te poate salva in acel moment: niste dragoste – cel mai bun ingredient, care vindeca sufletele“, a declarat AMI.

Mesajul ei complet poate fi ascultat mai jos, în noua ei piesă.

 

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment