BUZZ MEDIA NEWS

Nimic nu e ceea ce pare. SECRETELE din spatele desenelor CARTOON NETWORK!

pbs.twimg.com

Majoritea adolescenților din generația ’90 își doreau să se aventureze la fel ca Phineas și Ferb sau să aibă un laborator ca cel al lui Dexter. Toate fetele se imaginau ca fiind una dintre Fetițele Powerpuff, iar toți băieții voiau să facă bani la fel de ușor ca cei trei prieteni, Ed, Edd și Eddy. Televizorul arăta o variantă incitantă și amuzantă a vieții personajelor, însă poveștile de la bază sunt de necrezut.

  1. „Phineas și Ferb” ilustrează viața a doi frați vitregi care se plictisesc în vacanța de vară și se hotărăsc să construiască fel și fel de invenții. Candance, sora lor mai mare, încearcă mereu să îi arate mamei ei ce au mai făcut cei doi, însă nu reușește niciodată.

În realitate, Candance sufereamaxresdefault de schizofrenie, iar toate  aventurile fraților erau doar în imaginația ei. Din cauza  faptului că nimeni nu vedea ce se întâmpla în „spatele casei”,  aceasta scria într-un jurnal despre tot ce a văzut. Într-una din  zile Candance a murit și a fost găsita de către mama ei cu  jurnalul în mână. După ce a citit tot ce era scris acolo, femeia  s-a dus la Walt Disney Pictures și i-a rugat să facă un desen  animat în memoria fiicei sale.

 

  1. Serialul ”Laboratorul lui Dexter” a apărut prima oară în 1995 în America. Dexter era un mi31042_laboratoriya-dekstera_or_dexters-laboratory_1280x1024_www.Gde-Fon.comc geniu, care avea un întreg laborator în spatele bibliotecii din camera sa. Singura care mai știa de existența acelui loc era sora lui, DeeDee, care îi strica mereu planurile. Acesta avea o atitudine de superioritate față de cei din jur, tocmai pentru că dădea dovadă de o inteligență ieșită din comun pentru vârsta sa.

Din păcate, totul se întâmpla doar în imaginația băiatului. Acesta avea o problemă cu adaptarea socială, motiv pentru care își crea propria lui lume. DeeDee intra în jocul lui deoarece voia să îi facă pe plac, dar și pentru că era o fire mai copilăroasă.

 

  1. „Fetițele Powerpuff” prezintă povestea a trei fetițe cu puteri supranaturale, care au prins viață în laboratorul profesorului Utonium. Blossom, Bubbles și Buttercup protejau orașul Townville de planurile malefice ale lui Mojo Jojo, o altă creație a profesorului Utonium.

Seria animată ilustrează, de fapt, personalități diferite ale unei singure persoane. Aceasta avea un frate mai mare care o persecuta atunci cand era mică, motiv pentru care și-a construit mai multe comportamente. După cum se poate observa și în serial, Mojo Jojo era gelos pe cele trei fetițe deoarece erau „preferatele” profesorului, lucru care se întâmpla și în realitate.

fetitele-powerpuff_1210f1dd424d74

  1. Acțiunea din „Ed, Edd și Eddy” se desfășura în jurul celor trei băieți care încercau să câștige bani prin diferite modalități, pentru a-și putea cumpăra bomboane din zahăr foarte dure, numite și „sfarmă-fălci”. În cartierul în care locuiau aceștia, se aflau și alte personaje care se făceau remarcate prin înfățișarea sau prin comportamentul lor.

Wee_Roaches

Povestea care stă la baza acestui serial este una neașteptată. Fiecare dintre cei prezenți acolo a avut parte de o moarte tragică într-o perioadă diferită, dar în același loc. De aceea toți locuiesc pe aceeași stradă.

Spre exemplu, Edd a moștenit pasiunea pentru știință de la părinții lui. Într-o zi a încercat să facă un experiment, însă, din neatenție, a amestecat prea multe substanțe și a provocat un incendiu care a ars toată casa. Sarah și Ed au murit într-un accident de mașină. Edy încerca să facă rost de bani cu orice ocazie. A murit când voia să traverseze un râu, după ce a obținuse câțiva dolari de la un grup de puști. Jimmy era la fel de bolnăvicios și în realitate. Acesta a murit de leucemie. Nazz era la fel de frumoasă atât în serial, cât și în realitate. Într-o vară, un criminal în serie a intrat la ea în casă, a violat-o și după a omorât-o împreună cu familia ei.

 

About the author

Crina Rădulescu

Leave a Comment