MEDIA

Câți bani câștigă Delia din concerte?

delia-peruca
Scris de: Alin Pătru

Nu este ușor să fii un artist atât de căutat, mai ales când lansezi hit-uri pe bandă care au nevoie de promovare și în același timp solicitările pentru concerte sunt din ce în ce mai multe. Se împarte cu greu între emisiuni, concerte și filmări, dar a ajuns la nivelul la care visează orice artist.

Există câteva motive pentru care Delia rămâne în topul preferințelor atât în listele organizatorilor și ale firmelor, cât și în inima fanilor. Frumoasa vedetă este un artist complet, iar show-urile pe care le are includ pe lângă hit-urile cu care ne-a obișnuit și momente suprinzătoare: cover-uri la piese celebre sau pasaje în care Delia cântă la nai.

Câți bani încasează într-o singură săptămână ?

Se vehiculează că Delia încasează la un singur concert aproape 5000 de euro, dar tariful se schimbă în funcție de eveniment și cerințele organizatorului.

Într-o singură săptămână, Delia a avut cel puțin 4 concerte. În perioada 15-23 mai Delia a ajuns din București, în Irlanda și apoi în Sibiu.

Primul concert din această perioadă a fost pe 15 mai în Centrul Vechi, București când firma de vinuri Byzantium, Halewood Wines a avut-o ca invitată principală pe vedetă. Pe terasa localului au venit să îi vadă recitalul și alte vedete, printre care și Smiley.

În următoarea zi, Delia a avut un concert programat pentru Ziua Românilor din Irlanda, practic, în dimineața zilei de 16 mai, Delia s-a urcat în avion și a ajuns în Irlanda.
Pe 21 mai, vedeta a fost cap de listă la petrecerea de 100 de ani de sticlă contur Coca Cola. Organizatorii au obligat-o pe artistă să poarte o perucă blondă și o rochie roșie pentru eveniment. Delia este și imaginea campaniei Coca Cola, sursele noastre spun că prețul încasat de artistă pentru campania Cola este 15.000 de euro.
Pe 23 mai, următorul concert de care am aflat a fost Fortza Zu la Sibiu.
​La un calcul global, având în vedere că Delia are o întregă echipă (band, PR, șofer) cu care vine la evenimente, din prețul de minimum 5000 de euro, cel puțin 2500 de euro merg direct în buzunarul artistei.

​În mod natural, e greu să fii Delia, dar și avantajele sunt pe măsură.

About the author

Alin Pătru

Comentariu

Leave a Comment