NEWS

Ce urăsc bărbații și îi enervează într-o relație!

nervi-barbati-relatie-enerveaza-femei

Când vine vorba despre relații și felul în care trebuie să te comporți cu persoana iubită, trebuie să ții cont de câteva sfaturi și să eviți anumite tipuri de comportament pentru a nu-ți pune iubitul pe fugă.

  1. Nu te pui între el și evenimentele sportive. Dacă te-ai gândit că îi vei putea alina durerea după ce echipa favorită a pierdut un meci schimbând postul TV, află că nu este nimic mai fals de atât.
  2. Nu te arăta prea disponibilă. Dacă știe unde te afli în fiecare secundă pentru că îi trimiți zeci de mesaje cu locația precisă, iubitul tău nu va fi deloc impresionat. E ok să-i sugerezi că într-o zi ai planuri și să-i oferi o altă alternativă, așa îl vei incita mai mult.
  3. Nu-i lua locul mamei lui. Sigur știe să mănânce fără să se înece sau cum să se îmbrace cu o cămașă, știe că este adult, așa că ar fi indicat să nu-l cicălești sau să-i dai o mie de sfaturi.
  4. Nu-l amenința că te desparți de el din două în două zile. Dacă consideri că așa îi va fi teamă că te pierde și va ajunge să facă tot ce îți dorești tu, află că asta nu se va întâmpla, existând posibilitatea să plece definitiv.
  5. Nu vorbi de ideea de „pentru totdeauna” într-o relație care a început de trei-patru saptamani.
  6. Nu umple toate dulapurile lui cu lucrurile tale. Ar trebui sa-ti ofere un loc pentru periuta de dinti si cateva lucruri personale? Da. Ar trebui sa-i invadezi spatiul cu toate obiectele tale? Nu.
  7. Nu-i da un nume penisului. Bărbații fac asta în general, așa că unele femei nu pot înțelege de ce ar fi mai bine ca ele să nu facă asta. Dacă totuși îți dorești să-i alegi un nume, ar fi indicat ca el să nu-l audă și să nu știe despre existența lui.

About the author

Alexandru Dăscălescu

Leave a Comment