BUZZ NEWS

Comercializarea lui VAN GOGH. Cum se îmbogățesc patronii?

vangogh

A 164-a aniversare a pictorului Vincent van Gogh oferă bucurie celor care îi apreciază munca, dar mai ales patronilor care îl sărbătoresc”.

van_Gogh_birthday_portrait

Cum Halloween și Valentine’s Day nu le oferă suficiente oportunități de a manipula clienții, patronii dau dovadă de creativitate. Ei aplică noi strategii profitând de fiecare ocazie pentru a o transforma într-un eveniment de pe urma căruia pot culege bani frumoși.

Pe 30 martie, evenimentul are ca pretext aniversarea lui van Gogh. Patronii din diferitele colțuri ale lumii promovează și prezintă oferte atractive pentru a strânge un număr cât mai mare de participanți la așa-zisa petrecere. Rețelele de socializare și blogurile sunt pline de informații despre locul și ora petrecerii, dar, mai ales, despre suma pe care trebuie să o achite participanții.

vgogh

Prețurile variază de la un loc la altul. Petrecăreții pot plăti de la 25 până la 35$ și, în funcție de tematică, pot participa chiar și la concursuri de desen. Sesiunea de pictură durează aproximativ 2 ore și 30 de minute, iar concurenților li se recomandă să poarte haine lejere. Ei se pot relaxa înainte de începerea concursului prin delectarea cu o băutură al cărui preț nu este inclus în cel al biletului.

Captură de ecran din 2017.03.30 la 03.34.10

Considerat unul dintre cei mai mari pictori din istorie, Vincent van Gogh s-a născut pe 30 martie 1853 în Zundert, Olanda. A realizat peste 2.000 de opere de artă (900 de picturi și 1.100 de desene și schițe). A fost puțin apreciat în timpul vieții. Faima sa a crescut în anii de după moarte, iar astăzi majoritatea operelor sale se numără printre cele mai cunoscute și scumpe din lume.

Din cauza nebuniei sale, la 27 iulie 1890, van Gogh s-a împușcat în piept și a murit două zile mai târziu, în Franța. Nota lui sinucigașă este, astăzi, virală:

La tristesse durera toujours. (Tristețea va dura pentru totdeauna.)

About the author

Adelina Gherasim

Leave a Comment