MEDIA NEWS

CONCURENȚII DESPRE CULISELE X-FACTOR ,,E măcel…”

12122402_1040974412619864_6789091581810240133_n
Scris de: Alin Pătru

X-factor este una dintre cele mai râvnite competiții de talente atunci când ești tânăr. Mii de tineri își pun speranța unei viitoare cariere în concursul difuzat de Antena 1. Există 3 etape principale pe care trebuie să le parcurgi în drumul tău spre marele premiu:

  • -PRESELECȚII – două etape – preselecție inițială și audiția cu juriul- în acest punct toate înscrierile sunt centralizate, dar doar după audiția inițială concurenții ajung față în față cu juriul. Nu toți cei care primesc 3 DA ajung în BOOTCAMP. Producătorii împreună cu jurații analizează din nou prestațiile și selectează din nou, dar fără camere.
  • BOOTCAMP – faza premergătoare live-ului. Aici concurenții au parte de antrenament și de întâlniri constante cu juriul, doar cei selectați ajung în GALELE live și au parte de o promovare mai bună.
  • GALELE LIVE – 12-15 concurenți în cursa spre marele premiu.

În acest an și Teodora Dinu participă la X-factor. Am provocat-o să ne spună detaliile complete din culisele X-factor și drumul spre live-uri.

Încă de la început trebuie să știți că Teodora Dinu este pasionată de muzică, iar până acum are câteva realizări notabile, este VOICE OVER Brand Intro la Radio21, vocea care introduce hiturile internaționale, dar are și multe competiții de talente câștigate.

Teodora Dinu are nevoie de votul vostru pentru calificarea în GALELE LIVE ,,Daca v-a placut de noi, descărcați aplicatia X Factor Romania si votati-ne pentru a putea intra direct in Galele Live! Votati Trupa HELLO! „ spune Teodora. Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinele GooglePlay și Apple Store, este compatibilă cu orice smartphone, iar votul este gratis.

11813441_1022710361112936_600933268528410521_n

Studiile despre X-factor arată  un dezavantaj al participării în categoria TRUPE, având în vedere numărul mic al câștigătorilor din această categorie în istoria X-factor internațională. În varianta românească, X-factor nu a dat nicio trupă câștigătoare, dar Teodora este optimistă ,,Sincer, chiar cred ca este un avantaj, pentru ca e clar ca acum a venit randul trupelor… si oricum din ce am mai auzit, anul asta, este bataie mare pe trupe, sunt foarte multe trupe bune…E măcel!”

 

EVZ: – Ce te motivează atât de tare în cadrul acestei competiții dure??

Eu un singur lucru imi doresc..să mă lansez. Asta este in fruntea listei si de asta am si participat la X… Acum sa speram ca o sa ma vada omul potrivit la momentul potrivit si sa iasa ceva frumos !

 

 

About the author

Alin Pătru

Comentariu

  • […] X-factor este una dintre cele mai râvnite competiții de talente atunci când ești tânăr. Mii de tineri își pun speranța unei viitoare cariere în concursul difuzat de Antena 1. În acest an și Teodora Dinu participă la X-factor. Am provocat-o să ne spună detaliile complete din culisele X-factor și drumul spre live-uri. Încă de la început trebuie să știți că Teodora Dinu este pasionată de muzică, iar până acum are câteva realizări notabile, este VOICE OVER Brand Intro la Radio21, vocea care introduce hiturile internaționale, dar are și multe competiții de talente câștigate.CITEȘTE CONTINUARE AICI. TÂNĂRA FACE DECLARAȚII COMPLETE. […]

Leave a Comment