NEWS

UPDATE CÂȘTIGĂTORI CONCURS! RIXTON în România! Avem invitații și CD-uri!

9d6c5923-7309-4180-b837-ece79af60a0c
Scris de: Alin Pătru

Vă mulțumim pentru toate înscrierile. Dintre toate mail-urile primite am decis ca cele două invitații duble și cele două cd-uri să ajungă la

1. DEMETER MIRELA MAGDALENA – Una dintre cele mai mari fane Rixton în România. Cu toate că se pregătește de bacalaureat, ea vine din Slobozia să-i vadă pe băieții de la Rixton și să se distreze.

2. SEBASTIAN TUDOR –  Este cel care ne-a convins datorită talentului său muzical. El a trimis un mail cu un video și un cover al super hit-ului Me and My Broken Heart.  :)

 

Ne vedem la concertul Rixton, joi, 28 ianuarie la Sala Polivalentă. Distracție plăcută!

 

 

 Rixton – trupa care a cucerit topurile internaționale cu hituri precum „Me and My Broken Heart” sau „Wait on Me”, vine pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment inedit Coca-Cola. Concertul va avea loc pe 28 ianuarie, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă din București. Accesul se va face pe baza invitațiilor.

 Evenimentul va fi unul cu totul special, iar Coca-Cola a pregătit surprize inedite tuturor fanilor săi și iubitorilor de muzică.

În deschidere, Smiley va susține un concert live.

 Cei patru britanici – Jake, Charley, Danny și Lewi – se mândresc cu experiența concertelor susținute în intreaga lume, după ce s-au alăturat artistei Ariana Grande în turneele sale din America de Nord și Europa, și au fost opening act în turneul lui Ed Sheeran din America de Nord.

 

 „Suntem onorați de invitația de a cânta în România, știm că este o țară frumoasă. Am tot urmărit pe conturile noastre de social media mesajele de încurajare pe care le primim de aici și ne bucurăm că avem în sfârșit ocazia de a cânta pentru fanii noștri din România”– au declarat cei patru membri ai formației Rixton.

 

Evenimentul Zilei te trimite la concert! Poți să câștigi câte o invitație dublă și două CD-uri Rixton dacă ne convingi DE CE TREBUIE SĂ TE ALEGEM PE TINE?

Trimite răspunsul tău alături de datele personale (nume complet, serie buletin și un număr de telefon) pe mail-ul gabriel.feresteanu@evzgroup.ro

pana marti 26 ianurie și miercuri vei afla dacă trebuie să te pregătești de concert alături de persoana dragă.

Baftă!

 

 

 

*Accesul la eveniment se va face pe baza unui act de identitate, conform listelor aflate la intrare, începând cu ora 18:00.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment