NEWS

Cum să spargi un cont de Facebook

facebook-dezastru

Acum că v-am atras atenţia…

Nu fiţi cu capu’, nu mai poţi sparge un cont de Facebook în momentul actual. Se putea, în începuturile site-ului de socializare. Dar acum, nah. Am încercat şi eu, şi alţii.

  • De ce nu se poate sparge un cont de facebook?

Ca să nu vă chinuiți aiurea, există o setare de la site-ul lui Zuckerbergcare trimite mesaj pe telefon de fiecare dată când te loghezi de pe un alt browser. Altfel spus. n-aveți nici măcar juma’ de șansă să reușiți dacă oamenii ale căror conturi doriți să le hackeriți au setarea asta activată.
Nu de alta, da’ nu reuşiţi să spargeţi un cont de Facebook decât dacă ştiţi răspunsurile întrebărilor ălea, ca la Yahoo. Sau dacă aveţi acces la telefonul persoanei respective, ceea ce e un caz îndepărtat.
Tutorialele de pe Youtube sunt nişte prostii, nu funcţionează pentru cazurile în care nu aveţi vreun detaliu de ajutor. Nu mai încercaţ’.
Şi, dacă tot v-am dat informațiile ăstea, mai dau una pentru stalkerii ce se vor profesionişti (ca mine, haha): când rămâi fără net pe telefon şi vrei să vezi cine a dat like la nuştu ce fotografie, intră pe http://iconosquare.com. Pe http://instagram.com nu poţi vedea decât numărul de like-uri şi gen ultimele 2-3 persoane care-au dat, poţi să dai like la pozele de pe feed şi cam atât. Pe Iconosquare vezi şi followerşi şi following şi se încarcă mai repede feed-ul. E mişto treaba. Io am băgat la bookmarks instant. Enjoy it, you, stalkers, and welcome.
P.S. NU poţi sparge un cont de Facebook dacă eşti amator în ale IT-ului. 

About the author

Ana-Maria Dumitrașcu

2 Comments

Leave a Comment