MEDIA NEWS ALERT

Dan Diaconescu, DOLIU după gratii. Vedeta TV NU participă la priveghiul tatălui, dar înmormântarea va fi cu ONORURI MILITARE

dan-diaconescu-in-doliu-la-nchisoare-a-murit-tatal-lui-1
Scris de: Alin Pătru

Aflat în închisoare, Dan Diaconescu trece prin momente dureroase după ce a aflat că tatăl lui, în vârstă de 91 de ani, a murit duminică seara în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul a fost descoperit de fiul său mai mic.

tata-dan-diaconescuÎnmormântarea fostului comandor de aviaţie va avea loc miercuri, la Caracal, a confirmat preşedintele Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere – Filiala judeţului Olt, cpt. cdor (r) ing. Ion Bichir. Nicolae Diaconescu va fi înmormântat cu onoruri militare, conform informațiilor site-ului libertatea.ro

Din punct de vedere legal, Dan Diaconescu poate fi liber în această situație, mai ales că nu a beneficiat de nicio permisie în timpul executării pedepsei. Vedeta TV nu poate participa la tot priveghiul de 3 zile al tatălui său.

Dan Diaconescu execută, în Penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 5 ani și 6 luni după ce a fost condamnat pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Sursă foto: Cancan.ro

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment