BREAKING NEWS NEWS

DECIZIA DNA: Ludovic Orban URMĂRIT PENAL și sub control judiciar. Retragere totală din viața publică

ludovic_orban_76924700
Scris de: Alin Pătru

Ludovic Orban a fost pus sub urmărire penală și sub control judiciar de către DNA! ”Îmi dau demisia din funcția de primvicepreședinte al PNL. Îmi retrag candidatura la Primăria Capitalei, demisionez din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Nu pot să mă prezint în faţa cetăţenilor să le cer votul cât timp sunt într-o anchetă penală. Îmi retrag candidatura pentru că nu pot să periclitez şansele PNL de a câştiga Primăria Capitalei.

i s-a adus la cunoştinţă că am calitatea de inculpat, adică s-a pus în mişcare acţiunea penală. De asemenea, s-a dispus măsura controlului judiciar – Legea 78, articolul 13, privitor la funcţia politică, obţinerea de foloase necuvenite în exercitarea funcţiei politice. Nu am încasat niciun folos necuvenit.

E ceva petrecut de curând. Vă aduc la cunoştiinţă ceea ce pot să aduc la cunoştiinţă. După cum bine ştiţi, PNL a susţinut permanent lupta împotriva corupţiei. A susţinut mereu de hotărârile justiţiei. Urmărirea penală este împotriva mea. Îmi retrag candidatura de la funcţia de primar general a Partidului Naţional Liberal. Nu mai candidez pentru primăria Capitalei. Controlul judiciar e pentru 60 de zile.

Nu am încasat niciun leu în această campaniei. Niciun alt folos nu am încasat. Activitatea DNA e una benefică pentru societatea românească. Sunt afectat sufleteşte. Mă simt nedreptăţit, dar nu pun la îndoială procedurile şi activitatea DNA în acest caz.”, a spus Orban la ieșirea de la DNA.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment