BREAKING NEWS BUZZ EVENIMENT

Doi români răniţi în atacul terorist din Londra

www.evz.ro

MAE a anunțat că două persoane de cetăţenie română au fost rănite în atacul care a avut loc, miercuri, la Londra. Ele au fost transportate la spital de urgenţă.

”În urma demersurilor de urgenţă întreprinse de Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord pe lângă autorităţile locale, cu privire la identificarea cetăţeniei victimelor, Ministerul Afacerilor Externe transmite următoarele: din cele mai recente informaţii obţinute de la autorităţile locale, au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenţei medicale”, a precizat Ministerul de Externe.

Persoanele de cetăţenie română pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord +44 20 76027328; +44 20 76029833; +44 20 76036694; +44 20 76025193. Apelurilevor fi redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS).

Miercuri după-amiază  au avut loc două atacuri în Londra. Atacul nu a fost încă revendicat, însă autorităţile vorbesc de un atentat terorist. Centru metropolei este blocat. Cel puţin patru oameni au murit, printre aceştia se numără un ofiţer de poliţie înjunghiat în curtea Parlamentului şi atacatorul, iar 20 au fost răniți.

 

About the author

Elena Străteanu

Leave a Comment