MEDIA PEOPLE

Dubla lansare fresh! Un nou label si doua nume noi in piata muzicala romaneasca

17105373_10208622291340722_541458605_n
Scris de: Alin Pătru

Marti, 28 Februarie, noul label muzical Moys Records isi face aparitia pe piata muzicala cu un proiect fresh, semnat Ryme & Pavel Petricenco. MOYS este acronimul sintagmei “Music of your soul”, iar acesta este mesajul pe care label-ul isi doreste sa il transmita publicului, prin intermediul unui sound nou, care sa aduca in mainstream o viziune nonconformista si ce inglobeaza genurile funk, trap, rock si indie  nu numai.
17078653_10208622291220719_1597092012_n
    Ce ne pregatesc? O fuziune intre energia genului muzical Hip-Hop si puterea, dar si emotia muzicii Rock.

    Piesa “Inner Trouble”, scrisa si compusa de Ryme si Pavel Petricenco, inglobeaza perfect cele doua stiluri muzicale, iar versurile spun povestea experientelor proprii ale artistilor, in drumul lor catre succes, in ciuda obstacolelor pe care oamenii din jur le pot aduce pe parcurs. Desi cei doi artisti au caractere foarte diferite, colaborarea dintre Ryme si Pavel Petricenco s-a nascut din viziunea comuna a acestora asupra limitarilor impuse de societate si dorinta de a reusi indiferent de provocari.

    Ideea este unica pe piata din Romania, Linkin Park, Gorillaz sau Limp Bizkit fiind doar cateva dintre numele sonore ce deja aplica cu brio aceasta imbinare pe piata internationala. Pavel Petricenco

    Se pregateste o continuare. Mai multe nu putem dezvalui momentan… Ryme
    

    Toate productile noastre vor fi in engleza adresate publicului mai larg, chiar si in afara granitelor. Artistii nostri vin deja cu un background puternic in industria muzicala, iar acum au acceptat provocarea de a crea noi piese ce se distanteaza de limita comercialului. echipa MOYS

    Videoclipul piesei “Inner Trouble”, realizat in regia Silviu Mindroc. Styling Emiliano Shayn, prezinta intr-o viziune nonconformista si rebela, plina de energie si dinamism, lupta dintre sexe, care uneori poate conduce la singuratate.

    Primul videoclip s-a lansat astazi, pe data de 28 Februarie 2017, insa munca nu se opreste aici, caci baietii sunt deja ocupati cu filmarea celui de-al doilea videoclip.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment