BUZZ NEWS

Eșecurile bărbaților în pat: top 5 eșecuri sexuale de neuitat

sex_advice
  1. Te-a mâncat să te lauzi.

Două lucruri sunt certe în privința bărbaților: 1) Dragostea voastră trece prin stomac; 2) Iubiți să vă umflați în pene. Peste primul lucru mai trecem. Cumpărăm o oală, un aragaz, dăm comandă de o pizza și se rezolvă. Dar ce ne facem cu lauda? Mai exact, ce ne facem cu exagerarea mărimii?

Femeia știe că “nu contează cât de mare e barca, ci cum te duce valul”, dar ăsta nu e un motiv să o mințiți că va avea parte de un sejur pe Titanic. Știi că ai făcut măcar o dată greșeala de a adăuga între 2 și 8 centimetri atunci când prezentai oferta promoțională. Știi și mai bine ce față a făcut biata fată în pat când taurul din tine s-a dovedit a fi ponei.

Ți-a reproșat ceva? Nu, pentru că a avut bunul simț de a simula un orgasm. Dar tu nu te-ai învățat minte. Așa că ai exagerat până ai cunoscut-o pe tipa aia prea directă. Mai ții minte? Cea care întrebat dacă ai intrat…

  1. Mare e grădina ta, Doamne!

Tu nu ai absolut nicio problemă. Nimic nu te-a făcut să te simți frustrat din punct de vedere sexual, căci ai mărimea potrivită și știi foarte bine de ce ești capabil. Dar ai puțin ghinion și nimerești o tipă foarte-foarte “deschisă”. Ești furnica din fața marelui zid chinezesc și nu poți da bir cu fugiții. Ce urmează? Să închizi ochii și să te prefaci satisfăcut știind că ea va proceda la fel (urmând să o blochezi pe toate rețelele de socializare și să îți schimbi numărul de telefon).

  1. Picase din cer

A picat din cer. A fost brusc și neașteptat, iar tu ai ieșit din tura de 16 ore și nu ai avut timp nici de un duș. Speri că nu va observa, speri că nu îți va reproșa nimic la final pentru că, da, te iubește, te acceptă oricum. Încă mai speri că lacrimile ei au fost provocate de plăcere și nu de parfumul tău natural? Asta ar trebui să fie ultima ta grijă. Imaginează-ți că în două zile toate prietenele ei vor ști că ești un asfixiant. Apoi prietenele prietenelor ei. Și prietenele prietenelor prietenelor ei…

  1. mindFUCK

În mod cert cel mai penibil eșec este cel pe care nu ți-l poți explica. Totul decurge minunat pentru tine. Te descurci perfect, ești regele junglei, treaba merge… ca unsă, DAR exact înainte să marchezi un nou teritoriu, vocea ei te întrerupe: “Mai ai mult?”. Nu, nu mai ai mult. Pentru că ți-a ucis bărbăția când a îndrăznit să se arate plictisită.

8-Common-Sex-Problems-and-How-to-Solve-Them

  1. Și-a murit Dumitru

M-am răzgândit. Cel mai penibil eșec nu este cel pe care nu ți-l poți explica. Este cel care se petrece chiar înainte să începi. Ea e cea mai bună tipă din școală. Tu ești cel mai mare virgin. Speri că o vei da pe spate, trebuie să o dai pe spate. Cu toate acestea, singurul lucru care este pe spate e comoara ta.

Nu este vina voastră. Nu aveți probleme fizice, totul este psihologic. Vă gândiți atât de mult că s-ar putea să se întâmple asta, încât o pățiți de teamă. Așadar, încetați să vă mai îngrijorați că vă veți face de râs pentru că nu ridicați catargul. Fiți realiști! Există încă 4 motive pentru care vă puteți face de râs (sunt scrise mai sus).

About the author

Adelina Gherasim

Leave a Comment