NEWS

FACEBOOK cedează ! Noua setare introdusă face mari probleme în întreaga lume

facebook-dezastru

Facebook a activat o nouă setare numită ,,SAFE CHECK”  gândită ca un istrument care să vină în ajutorul celor care au fost afectați de dezastrul natural din Nepal. Din păcate, utilizatorii din toată lumea nu au înțeles ce se întâmplă și au dat peste cap planurile celor de la facebook. Ce se întâmplă chiar în aceste momente pe cea mai populară  platformă de socializare din lume.

Aplicația a fost gândită ca un radar care să marcheze că oamenii aflați în zona afectată sunt în siguranță. Cu toate acestea, utilizatorii din SUA și Europa, nu au înțeles scopul acestei setări și facebook-ul întâmpină mari probleme deoarece tot mai mulți utilizatori se marchează ca și cum ar fi în zona afectată, apoi confirmă că sunt bine. Această setare trimite automat notificări către toate persoanele pe care le ai în listă. Utilizatorii nu au știut cum să reacționeze imediat după ce aplicația a început să trimită notificări din minut în minut, motiv pentru care tot mai multe reclamații ajung către Facebook. 

Cele mai multe propuneri cer ca această nouă setare să fie disponibilă doar pentru cei care sunt într-adevăr în zona afectată.

Cu toate acestea, utilizatorii FB pot dezactiva această setare pentru a  nu mai fi deranjați de notificările fără relevanță.

Iată cum – în momentul în care primești o notificare fără relevanță dă click pe ea.

– în momentul în care ai ajuns în pagina nouă, a setării, NEPAL EARTHQUAKKE în partea dreaptă ai opțiunea NOTIFICATIONS

-apasă și selectează OFF, apoi indiferent de cine se va marca ca fiind în siguranță, tu nu vei mai primi această notificare.

safe-check

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RĂMÂI LA CURENT CU TOATE ȘTIRILE NOASTRE. DĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK.

About the author

Gabriel Fereșteanu

Jurnalist, Evenimentul Zilei | Editor Coordinator ZDT.RO | Blogger at http://feresteanu.eu

Leave a Comment