NEWS

Fițe de vedetă! Cele mai exagerate pretenții ale starurilor!

fite-de-vedeta-cele-mai-exagerate-pretentii-ale-starurilor

Au vedetele pretenții exagerate? Sunt aceste pretenții: fițe sau necesități? Statutul de vedetă impune, uneori, anumite standarde și pretenții pe care organizatorii de concerte trebuie să le îndeplinească și respecte. Aceste dorințe necesită niște eforturi considerabile pentru a fi îndeplinite, și potrivit “Huffington Post”, printre vedetele cu cereri mai bizare sau chiar extravagante se numără Mariah Carey, Madonna, Lady Gaga, Rihanna și Beyonce.

În spatele acelor zâmbetelor dulci sau a îmbrățișărilor calde pe care le afișează în fața camerelor, vedetele ascund diverse atitudini și comportamente bizare. Mai jos se află o listă cu câteva dintre cele mai nebunești exigențe ale starurilor:

  • Mariah Carey – insistă să fie însoțită de 11 bodyguarzi care, atunci când diva mănâncă la restaurant, să o înconjoare ca ceilalți să nu vadă ce specialități servește. Nici înaintea concertelor sale nu scad pretențiile artistei: Mariah cere 100 de porumbei și 20 de pisici albe, dar și trandafiri albi alături de lumânări aromatice. Totodată, temperatura camerei în care se află înainte de concert trebuie să aibă climă tropicală.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Katy Perry – îi interzice șoferului ei să îi vorbească în timp ce conduce. Nici măcar nu vrea să o privească prin oglinda mașinii. Recent, un membru din echipa sa a spus că artista dorește ca înainte de fiecare spectacol să aibă fructe și legume proaspete care să fie spălate și tăiate în bucăți de o persoană. Mai mult, a specificat ca personalul care călătorește cu ea să nu i se adreseze.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Jennifer Lopez – refuză să pună piciorul în vestiar dacă nu este alb în întregime: de la mobilier până la trandafirii din vază. În ceea ce privește alimentația, cântăreața consumă doar pește și fructe.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Marilyn Manson – are cu siguranță una dintre cele mai ciudate cerințe având în vedere faptul că își dorește să aibă în culise o prostituată fără păr și fără dinți.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Lady Gaga – așa cum ne-a obișnuit, nu se îmbracă doar excentric, ci are și pretenții la fel de bizare precum stilul său vestimentar. Cântăreața cere un manechin cu păr pubian roz, o canapea din piele albă și draperii din satin negru.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Rihanna – cere organizatorilor bomboane gumate Haribo, biscuiți Oreo, brânză și cutii cu energizante. De asemenea, artista cere o pereche de dansatori care să fie îmbrăcați în burka – haina purtată de femei în unele tradiții islamice.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Cerințele cuplului Jay Z și Beyonce pot fi considerate demne de o familie regală. Rapperul dorește să fie transportat de la aeroport către hotel într-un Maybach negru, iar în frigiderul mașinii să se găsească două sticle de șampanie în valoare de 300 de dolari fiecare și două de vin, de 200 de dolari fiecare, care să dateze din anul 2004. Diva Beyonce dorește să mănânce pui la cuptor condimentat cu usturoi proaspăt, sare și piper negru.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Adele – dorește doar țigări și brichete Malboro, sandviciuri fără roșii, iar fanii care primesc invitații gratuite la concertele sale trebuie neapărat să facă o donație în schimbul prețului biletului.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

  • Rapper-ul american Kanye West cere prosoape Versace, iar oricărui șofer care îl conduce îi cere să fie îmbrăcat în haine din bumbac 100%, “fără fibre sintetice sau artificiale”.

cele-mai-exagerate-pretentii-ale-vedetelor

About the author

Alexandru Dăscălescu

Leave a Comment