EVENIMENT PEOPLE

Godină îl provoacă pe Mircea Badea să-şi facă public salariul. Jurnalistul răspunde

http://www.paginadepolitica.ro/taci-dr

Marian Godină şi-a făcut public salariul pentru a răspunde persoanelor care au lăsat de înteles că „poliţiştii au salarii mari”.

Omul legii şi-a postat pe facebook fluturasul cu salariul, din care reiese ca acesta câstigă 3.000 de lei, dintre care 229 au fost opriţi pentru plata facturii la telefon.

„Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că poliţiştii au salarii nesimţite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am…Vă las să studiaţi şi să trageţi singuri concluzia. E mult sau puţin, după aproape 11 ani de poliţie?”
După ce barbatul a aratat tuturor internauţilor cât câştigă, el l-a provocat pe Mircea Badea să-şi facă publice veniturile. Replica jurnalistului a venit în scurt timp. Badea nu a dat o sumă exactă, dar a spus că suna încasată lunar e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godină, adică aproximativ 3.000 lei. De asemenea, omul de televiziune a mai spus că nu-şi face salariul public pentru că nu lucrează pentru stat.

Badea l-a atacat în aceeaşi postare, pe Facebook, pe poliţist. Acesta i-a spus: “Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel”

 

About the author

Elena Străteanu

3 Comments

Leave a Comment