NEWS

Află dacă ești pe punctul de a-ți înșela partenerul!

insela-sot-partener

Cum îți dai seama dacă ești pe cale de a-ți înșela partenerul. Mici sfaturi care te scot din încurcătură!

Infidelitatea pândește la orice colț, iar tu trebuie să fii stăpână pe tine și să realizezi când o relație de prietenie sau una profesională se îndreaptă spre altceva. Mai mult de jumăte dintre relațiile extraconjugale s-au dezvoltat din simple prietenii, în special cele virtuale.

Cum îți dai seama dacă trăiești o relație extraconjugală?

În mod normal aceasta începe ca o simplă prietenie între două persoane, iar uneori îți vine greu să distingi momentul în care se transformă în altceva. Este un pas foarte mic de la o relație de prietenie la una cu implicații emoționale sau sexuale. Dacă ești într-o relație cu cineva sau dacă ești casătorită și crezi că urmează să îți îndrepți atenția către altcineva, gândește-te foarte bine la sentimentele tale și la ce-ți dorești și împiedică o eventuală infidelitate înainte să fie prea târziu.

Multe aventuri încep la locul de muncă unde, sub influența stresului și a responsabilităților, savurezi momentele de respiro în care îți face plăcere să stai la discuții lungi cu un coleg care te face să râzi și cu care poți împărtăși frustrările de peste zi, speranțele și chiar visurile.

Cum descoperi dacă ești atrasă de altcineva? Uite câteva lucruri la care trebuie să fii atentă:

  1. Vorbești cu el despre problemele din relația sau căsnicia ta

Odată ce începi să discuți cu el probleme care țin strict de viața ta personală, ar trebui să îți pui niște semne de întrebare. Nu este firesc să îi povestești lucruri intime și mai ales să faci din partenerul tău un personaj negativ. Este posibil să încerci să observi dacă nu cumva el are calitățile pe care le-ai căutat ani la rând la partenerul tău și nu le-ai găsit.

  1. Testezi terenul ca să vezi până unde poți merge

Ți s-au cam aprins călcâiele și vrei să vezi dacă merită să mergi mai departe, astfel încât ocazional îi trimiți diverse filmulețe sau glume cu tentă sexuală. Aștepți să îi vezi reacția și să înțelegi către ce se îndreaptă relația voastră. Poate fi palpitant să arunci mingea la fileu, dar în același timp este periculos și lipsit de respect față de partenerul tău.

  1. Îl suni în afara orelor de serviciu

Dacă luați legătura și seara și în weekend, este clar că ați depășit linia prieteniei. Mai mult, dacă aștepți cu sufletul la gură să primești un semn de la el, fie printr-un sms, e-mail sau apel telefonic și îți verifici neîncetat telefonul, ar trebui să analizezi serios situația în care ați ajuns, căci s-ar putea să fii mai implicată în relația cu el decât în cea cu soțul sau iubitul tău.

Una peste alta, este firesc sa fii atrasă și de alți bărbați și să ai prieteni și persoane apropiate și de sex masculin. Încearcă însă să definești foarte bine limitele în care trebuie să se încadreze o relație de prietenie, astfel încât să rămâi fidelă partenerului tău.
Te regăsești în una din situațiile de mai sus? Ai fost vreodată pusă în situația de a alege între partenerul tău și un alt bărbat din viața ta?

SURSA: perfecte.ro

About the author

Alexandru Dăscălescu

Comentariu

Leave a Comment