MEDIA NEWS

Irina Rimes traduce VISELE în franceză. Ce CONTRACT a semnat cântăreața

rimes
Scris de: Alin Pătru

Primul ei single, <Visele> a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Astăzi, Quantum Music, casă de discuri a artistei, anunță cu mândrie faptul că muzică Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va ajuta la dezvoltarea muzicală a proiectului. Piesa “Visele” va fi tradusă în limba franceză și va fi lansată pe data de 21 aprilie cu numele “Vivons les”.

“Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în carieră mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Am un sentiment foarte bun în privință acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzică mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre – Republică Moldova și România.”, a declarat Rimes

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment