BREAKING NEWS NEWS

ATAC TERORIST! Londra atacată. O femeie a murit, mai multe persoane sunt rănite.

http://www.reuters.com

Cel puţin 12 persoane au fost rănite miercuri, în apropierea Podului Westminster din Londra, relatează Reuters.

Potrivit acestora, au fost auzite împuşcături lângă Parlament. Cele 12 persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în ei. Un poliţist a fost înjunghiat, iar alţi oameni au fost răniţi. Multe poze făcute la faţa locului înfăţişează oameni sângerând.

Momentan, legislativul şi-a suspendat activitatea, iar membrii acestuia au fost rugaţi să rămână în incinta clădirii. Ministrul Marii Britanii este în siguranţă, relatează purtătorul de cuvânt. Poliţia trateză evenimentul ca pe un incident armat, de tip terorist.

Potrivit informaţiilor disponibile în acest moment, un bărbat a lovit intenţionat cu maşina un grup de trecători, după care s-a lovit cu vehiculul de poarta metalică a Palatului Westminster.

Două atacuri au avut loc în această după-amiază în Londra, un bărbat cu trăsături asiatice este suspectat de poliţişti. Atacul nu a fost încă revendicat. Centru metropolei este blocată.

Evenimentul a luat loc comemorării primului an de la atacul de la Bruxelles, din Belgia. Atacul încă nu a fost revendicat de nicio grupare teroristă. Ancheta este în desfăşurare.

 

Ştire în curs de actualizare

About the author

Elena Străteanu

Leave a Comment