MEDIA NEWS

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena. Cât are de plătit vedeta

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena 1

Mihai Bendeac are un proces cu Antena Group în urma emisiunii iComedy Show. Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune. După ce vedeta a părăsit show-ul Antena 1 a deschis un proces care a avut o primă soluționare abia astăzi.

„Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group și ar trebui să plătescă trustului media despăgubiri de 3.000 de euro. Decizia Tribunalului București nu e definitivă, putând fi atacată cu apel. Soluția Tribunalului, pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3000 euro reprezentând despăgubiri. Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”, spune paginademedia.ro.

Din cauza problemelor cu Antena Group, Mihai Bendeac spune că a pierdut locul de jurat la Românii au talent. “La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat și pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocații și a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaționale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internațional. Nu riscă să ajungă în situația să nu difuzeze emisiunea.”, a declarat Mihai Bendeac într-un interviu tot pentru paginademedia.ro, acordat la începutul lunii august 2014.

 

About the author

Gabriel Fereșteanu

Jurnalist, Evenimentul Zilei | Editor Coordinator ZDT.RO | Blogger at http://feresteanu.eu

Leave a Comment