MEDIA NEWS

Mișcare surprinzătoare! Alexandra Stan prezintă o emisiune

Alexandra-Stan_1Chart_cover-662

Nu mai există niciun dubiu, Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste din România. Muzica ei a distrus orice graniță, după 6 săptămâni de locul 1 în topul Billboard, cel mai apreciat top muzical din America, și după performanțe greu de imaginat pentru orice cântăreț, vedeta apare într-o ipostază surprinzătoare.

Astfel, Alexandra este încântată că în scurt timp se va afla într-o postură absolut inedită, şi anume de a fi VJ la Music Channel ! Nu sunt motive de îngrijorare, Alexandra testează această ipostază doar pentru o zi, mai precis duminică, 2 august de la ora 10 prezintă topul celor mai bune piese românești.

Din culise aflăm că una dintre cele mai dragi melodii ale Alexandrei este hit-ul Andrei cu Shift, Avioane de hârtie, iar motivul este unul extrem de personal: nepoțica vedetei dansează ori de câte ori aude piesa„Wow, piesa <Avioane de hârtie> îmi este foarte dragă – şi nu doar mie! Nepoţica mea de şase ani m-a uimit când am surprins-o cum cântă piesa de la cap la coadă şi cum se pune pe dans imediat cum o aude! Mai mult, am observat chiar că năstruşnica încearcă să o imite pe Andra şi se străduieşte să cânte exact ca ea, făcând tot timpul vocalize prin casă“, povesteşte Alexandra amuzată.

Tânăra artistă care şi-a obişnuit fanii cu apariţiile ei cameleonice este nerăbdătoare să îţi relateze veştile despre cele mai difuzate şi votate piese româneşti din topul 1 Chart. Fii cu ochii pe Music Channel duminică, de la ora 10:00 sau luni, de la ora 23:00 şi distrează-te cu VJ Alexandra Stan!

About the author

Gabriel Fereșteanu

Jurnalist, Evenimentul Zilei | Editor Coordinator ZDT.RO | Blogger at http://feresteanu.eu

Leave a Comment