LIFE HACKS

6 semne că nu vrea o relație serioasă cu tine!

relatie-doar-sex-parteneri

Citește cu atenție sfaturile de mai jos, ca să nu te lași păcălită de un asemenea „seducător”, interesat doar de corpul tău.  Vrea sau nu o relație cu tine? Cum să îți dai seama că te dorește doar pentru sex!

  1. Complimentele lui sunt exagerate

Este ușor să te lași păcălită de complimentele unui bărbat pe care îl placi. Încearcă să filtrezi informația pe care ți-o trimite și să îți dai seama dacă este sincer sau nu. Fiind un „seducător” de profesie, care vrea să bifeze încă o cucerire pe lista sa, probabil că a exersat mult aceste replici siropase pe care acum ți le spune și ție: „Nu am mai întâlnit niciodată pe cineva ca tine”, „Ești cea mai minunată ființă de pe suprafața pământului”, „Ai cei mai frumoși ochi pe care i-am văzut în viața mea”…pot fi niște declarații sincere, dar doar niște replici cu care să te aducă în pat!

 

  1. Îți răspunde târziu la mesaje. Adesea chiar a doua zi.

Stai cu ochii lipiți de telefon în speranța că vei primi un semn de la el? Te gândești că poate ți s-a stricat telefonul sau că el nu are semnal? Trebuie să accepți faptul că nu ești pe lista lui de priorități. Dacă ar fi cu adevărat interesat de tine, te-ar suna din proprie inițiativă și ți-ar răspunde cât mai repede la mesaje.

 

  1. Nu vrea să te scoată în oraș

Propune mereu să vă întâlniți la tine acasă sau la el și întotdeauna, inevitabil, ajungeți în pat. Nu este un lucru rău că te dorește, însă în viață există și alte lucruri în afară de sex. V-ați putea simți la fel de bine și în afara dormitorului, din când în când, nu?

 

  1. Nu ți se adresează pe nume

…poate de teamă să nu te „încurce” cu celelalte. „Iubita”, „Puișor”, „Drăguță”  – sună bine, însă destul de suspect dacă le folosește mereu, în loc să te strige pe nume.

 

  1. Nu își face niciodată planuri care să te includă și pe tine

Lucrurile sunt mereu incerte între voi. Nu știi dacă weekendul viitor îl petreceți împreună sau nu, pentru că el nu se oferă niciodată să vă planificați o activitate comună.

 

  1. Pe profilul lui de Facebook apare în fotografii alături de alte femei

Poate e fosta iubită. Poate e doar o amică…sau verișoara lui. Sigur, te poți amăgi la infinit. Dacă ar fi cu adevărat interesat de tine, nu ar posta astfel de imagini.

SURSA: Perfecte

About the author

Alexandru Dăscălescu

Leave a Comment