NEWS

Panică în Ploieşti. 5 tineri au tras cu un pistol de jucărie

02co2gunhg197l17742900-1351703698
Scris de: Oana Candalea

Joi seară, în centrul oraşului Ploieşti, câţiva tineri au creat agitaţie când au tras în aer cu un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie. Potrivit Mediafax, cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani se aflau într-o maşină de lux oprindu-se în faţa Catedralei “Ioan Botezătorul”, după care unul dintre ei, care avea un turban pe cap, a coborât geamul pentru a întreba pietonii, în limba engleză, care este drumul spre Bacău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Marian Popescu a declarat: “În acel moment, un alt tânăr, care avea şi un turban pe cap, a coborât geamul şi a început să înjure, tot în engleză, apoi a tras în aer cu un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie, cu capse.”

Trecătorii au sunat imediat la 112, iar poliţiştii i-au prins pe cei cinci la câţiva kilometri distanţă de locul incidentului. “Nu au oprit la semnalele poliţiştilor, astfel încât au fost blocaţi în trafic. Au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei”, a anunţat Popescu.

În urma faptei, tinerii s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar şoferului i s-a reţinut permisul şi a primit şi o amendă în valoare de 580 de lei deoarece nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Trei dintre ei sunt din Ploieşti, unul din Târgşor, iar celălalt din Bărcăneşti.

About the author

Oana Candalea

Leave a Comment