BUZZ NEWS

Prețul faimei: Ce vedete au fost abuzate sexual?

2011 Winter TCA Tour - Day 2

Oricine visează la a trăi măcar pentru o zi în pielea lor, dar puțini sunt cei care știu prin ce au trecut numeroase vedete de talie mondială. Pentru a arăta că trecutul lor nu așa roz pe cât pare, celebritățile și-au recunoscut traumele de-a lungul timpului:

ladygaga

  1. Lady Gaga

A dezvăluit că a scris cântecul Swine din 2013 pentru a-și exprima furia și descurajarea pe care le-a simțit după ce a fost agresată sexual la vârsta de 19 ani. Nu m-a afectat așa de mult imediat după, cât m-a afectat 4-5 ani mai târziu. M-a zdruncinat atât de tare… Am fost așa de traumatizată de experiența asta, încât îmi spuneam să continui pentru că trebuia să ies din asta.

ozzy-osbourne-2.jpg_backup

 

  1. Ozzy Osbourne

Cântărețul rock și vedeta de televiziune a avut o copilărie foarte grea. Pe lângă sărăcia familiei din care făcea parte, actele sexuale la care a fost supus l-au zdruncinat. Bătăușii din școala sa îl abuzau sexual în repetate rânduri.

oprah

  1. Oprah Winfrey

În noiembrie 1986, Oprah Winfrey a uimit audiența unui show live când prezenta drama unui copil abuzat sexual. A dezvăluit că și ea a fost violată de o rudă în vârstă de 19 ani. Pe atunci, Oprah avea doar 9 ani, însă abuzul a încetat abia 5 ani mai târziu.

Madonna

  1. Madonna

În cazul ei, a fost atacată abia după ce s-a mutat în New York. Mă duceam la cursul de dans, iar ușa era închisă și am avut nevoie de bani pentru a da un telefon. Un tip mi i-a dat. Părea prietenos. Aveam încredere în toată lumea, a declarat cântăreața pentru Us Weekly.

Bărbatul a convins-o să dea telefonul din casa lui, loc în care a violat-o.

Pamela-Anderson01

  1. Pamela Anderson

Actrița din Baywatch a dezvăluit că a fost molestată de un babysitter și violată de fratele unui prieten și de către primul ei iubit împreună cu alți băieți. Nu mai încape îndoială să spun că am avut foarte mari dificultăți în a mai crede pe cineva, Voiam să dispar de pe pământ, a spus Pamela Anderson pentru Los Angeles Times.

manson

  1. Marilyn Manson

Născut ca Brian Hugh Warner, cântărețul a fost supus unor acte sexuale în copilăria sa timpurie. când se aventura în pivnița bunicului său, unde erau grămezi de lenjerie intimă și reviste deocheate despre bestialitate și sado-masochism. Acest lucru i-a marcat viața.

About the author

Adelina Gherasim

Leave a Comment