EDUCATIE EVENIMENT NEWS

Prima reacție a autorităților în cazul bombei de la liceul Barbu. Ce se întâmplă cu simulările de mâine.

liceu-ion-barbu-465x390

Alarmă cu bombă astăzi la un liceu din București. Un echipaj de urgență a sosit la fața locului și au evacuat întreaga clădire.

 

În cursul zilei de azi a fost făcută o sesizare referitoare la o presupusă bombă aflată în liceul teoretic „Ion Barbu” din capitală. În urma unui apel la 112 au sosit la fața locului Serviciile Pirotehnice ale Poliției Capitalei, care au evacuat toate persoanele și au examinat fiecare încăpere.

„A fost verificată sala de sport de către Serviciul Pirotehnic, după care toate persoanele au fost evacuate acolo, împreună cu lucrurile lor. Au fost continuate verificările în restul clădirii. Situația a fost ținută sub control. Nimeni nu s-a aflat în nicio clipă sub pericol.”, declară Purtătorul de Cuvânt al Inspectoratului Școlar București, Marian Banu.

La sfârșitul examinării efectuate de echipajul de intervenție, alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

În ceea ce privește simulările de mâine, nu vor exista modificări în desfășurarea acestora. „Simulările nu vor fi puse în niciun fel de pericol. Se vor desfășura normal, conform programului de până acum”, continuă acesta.

About the author

Crina Rădulescu

Leave a Comment