BUZZ

Reacția unei familii de milionari când a intrat în casa unor oameni săraci

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro

Familia Bentley (Terry, Sharon de 54 de ani și Kaylee de 26 de ani) a participat la un show de televiziune în cadrul căruia a făcut schimb de case cu Angela Carter-Begbie (mama divorțată a patru copii), cu venituri mult mai mici. Formatul emisiunii presupune și încadrarea în bugetul săptămânal pe care îl are în mod obișnuit familia respectivă la dispoziție. Carter Begbies Mid Portrait 2.JPG

În timp ce Terry este deținătorul a trei mașini, Porsche, Range Rover și Bentley, Angela conduce o Skoda, dar numai în zilele în care își permite să o alimenteze. Casa lor arată ca un showroom. Au trei băi, eu trebuie să împart baia cu cei patru copii ai mei. Am crezut că am murit și am ajuns în Rai” – afirmă femeia de 42 de ani pentru DailyMail. Femeia lucreză în prezent în trei locuri: într-un magazin, face curățenie în mai multe case și face și masaje terapeutice. Toate acestea pentru a-și putea întreține copiii și casa.

Familia Bentley a fost uimită când a văzut în ce condiții trăiește Angela. Le-a fost foarte greu să se descurce cu 138,8 de lire sterline, în condițiile în care Kaylee cheltuiește 300 de lire sterline doar pe haine. Valoarea bugetului săptămânal al familiei Bentley este de peste 1.700 de lire sterline.  Întrebată care a fost lucrul cel mai surprinzător referitor la acest stil de viaţă, Angela a spus că timpul liber pe care l-a câştigat. Sharon nu lucrează, astfel că Angela nu a avut foarte multe lucruri de făcut: „Am putut să stau şi să citesc o carte, am încercat asta timp de doi ani şi nu am avut niciun moment liber”.

About the author

Crina Rădulescu

Leave a Comment