NEWS PEOPLE

Robert Diaconeasa- Daddy Cool | Marii actori români, readuși la viață într-un mod inedit!

12557214_10208664611755530_422924432_o
Scris de: Alin Pătru

Marii actori români, readuși la viață într-un mod inedit!

Unii dintre cei mai buni actori pe care România i-a dat publicului de-a lungul anilor revin la viață prin intermediul unui proiect inedit, lansat de către doi tineri ambițioși.

Nume precum Dem Rădulescu, Jean Constantin, Mișu Fotino, Toma Caragiu și alți mari artiști ai teatrului și filmului românesc vor prinde din nou viață cu ajutorul actorilor Robert Diaconeasa și Sorin Toma, care au pornit proiectul video „In Memoriam”.

Acesta se bazează pe reinterpretarea unor sketch-uri vechi, care s-au bucurat de succes, într-o manieră originală și modernă. Totul însă învăluit de un aer vintage, ca să ne transpună în perioade istorice diferite.

Totul a început dintr-o joacă și s-a transformat într-un lucru serios încă de la primele filmări ale proiectului. „Sorin a venit cu propunerea să reproducem o scenetă de Revelion, jucată de maeștrii Dem Rădulescu și Jean Constantin. Aceasta se numește <<Șliboviță sau fernet>> și mi-a plăcut la nebunie imediat ce am vizionat-o. În 3 zile am stabilit atât repetițiile, cât și ziua de filmare, iar apoi ne-am dat seama că e un proiect foarte bun, pe care trebuie să-l prezentăm oamenilor. Pentru că e păcat să uităm de nume atât de grele ale teatrului și filmului românesc. Iar nimeni nu se gândește la faptul că ei nu trebuie să dispară niciodată din inimile noastre.”

Dacă primul videoclip a fost filmat în joacă, chiar de către soțiile băieților, al doilea sketch, „Interviu cu un idol” a însemnat o evoluție vizibilă din toate punctele de vedere. Au apelat la o echipă de filmare profesionistă, condusă de fotograful și regizorul Ciprian Strugariu, iar rezultatul este un video profesionist, extrem de cool și amuzant, pe care îl puteți urmări și voi mai jos:

Inițiativa tinerilor este una demnă de lăudat, mai ales că oamenii uită să mai dea importanță unor actori care au făcut istorie în România.

„E greu să te ridici la înălțimea celor pe care noi îi readucem la viață, dar facem asta cu pasiune și credem că se vede. Ne bucurăm că avem ocazia să ne amintim de actori cu adevărat talentați din generații trecute și totodată pentru faptul că ne putem îmbunătăți calitățile actoricești prin intermediul acestui proiect inedit”, declară Robert Diaconeasa.

Robert este de meserie jurnalist și în urmă cu câteva luni a lansat blogul www.daddycool.ro, fiind cel mai tânăr și cool tătic din showbizul românesc, iar Sorin face parte din trupa Today, singura trupă de muzică, dans și acrobații din țară. Amândoi sunt pasionați de actorie, pe care o studiază amănunțit în prezent.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment