NEWS

S-a deschis cel mai mare mall online

image
Scris de: Alin Pătru

Un nou concept de shopping a luat cu asalt lumea din online. Este vorba despre platforma Fashiontribes.ro, care a fost inaugurată cu succes, de curând. În cadrul evenimentului, conceput sub forma unui garden party ne-a fost împărtăşită şi campania de promovare . Astfel, invitatul special, Ana Morodan unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bloggeri de modă din Romania va fi prima ambasadoare a triburilor stilistice. Mall-ul online oferă o experienţă specială atât pentru clienţii care ştiu ce îşi doresc cât şi pentru cei care au nevoie de ajutor în crearea unui look.

La doar câteva click-uri distanţă aveţi la dispoziţie o întreagă comunitate de „triburi” stilistice. Indiferent de modul de viaţă, stilul, genul sau vârsta pe care o aveţi, pe fashiontribes.ro veţi găsi o multitudine de item-uri care se încadrează cerinţelor voastre.

Pasiunile, apartenenţa la un anumit mediu profesional, personalitatea, hobby-urile, toate acestea sunt reunite de FashionTribes.ro în cinci mari capitole fashion, menite a fi descoperite vara aceasta: elegant, urban, nonconformist, office şi sport.

”Ideea a fost ca look-urile concepute să fie accesibile, purtabile, să ofere sugestii de stil şi să poată fi integrate în orice garderobă urbană. Modul în care ne îmbrăcăm este influenţat de mediul în care trăim, de vieţile noastre şi de comunităţile din care facem parte, oricare ar fi acestea.”, a declarat Adina Mocănaşu, fondatoarea magazinului online Fashiontribes.ro

Platforma este foarte bine structurată, incluzând secţiunile de fashion care sunt dedicate atât femeilor cât şi bărbaţilor şi copiilor. Branduri de top precum: Adidas, Benetton, Converse, Calvin Klein Luggage, Desigual, Guess, New Balance, Nissa, Lee Cooper, Nike, Samsonite, Reebok, Pierre Cardin, Ralph Lauren, Timeout şi Tom Tailor colaborează cu Fashiontribes.ro, punandu-vă la dispoziţie în cel mai scurt timp, cele mai noi colecţii. Iar pe langa zona de fashion întâlnim şi zona de beauty unde găsim, de la cosmetice premium pentru make-up şi hairstyle, până la produse de parfumerie.

Începând cu luna mai şi până la sosirea toamnei, FashionTribes.ro vă va încânta cu o serie de proiecte inedite, concursuri şi surprize, menite să apropie moda şi design-ul de fiecare persoana şi să susţină imaginaţia, creativitatea şi conturarea unui stil personal recognoscibil.

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment