NEWS

Sabrina BARBIE față-n față CU BACALAUREATUL! Ce NOTE așteaptă și la ce FACULTATE vrea să meargă

12571338_1015643421842647_1238339566_n
Scris de: Alin Pătru

Sabrina Fabian a scos de curând o melodie nouă, THE GRIND, înregistrată în cel mai nou studio muzical din București, UDO Production. Între timp ea se pregătește de bacalureat, va susține probe la Limba română, la Sociologie și la Istorie.  Planurile ei continuă, așa că Sabrina are deja opțiuni surprinzătoare și pentru facultatea la care merge.

 

,, Sunt extrem de ocupată în ultima perioadă. Am o melodie nouă care merge foarte bine și asta pentru că are un sound foarte occidental. S-a ocupat de ea Filip Stanciu de la Udo Production, are un sound diferit și pentru că el a fost plecat din țară foarte mult timp. Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit și de atmosfera de la Udo pentru că acolo am avut toate condițiile necesare și tot suportul. E un studio foarte frumos. Între timp, am susținut și simulările pentru bac. Am făcut o super figură la limba și literatura română. Mă aștept să iau cel puțin 8 la română!”, spune Barbie.

Referitor la celelalte probe, Sabrina își păstrează optimismul, deși istoria nu este pe placul ei ,,La istorie fac meditații și muncesc mai mult pentru că nu este preferata mea, dar sper la o notă mare. Vreau 10 fix la Sociologie și sunt sigură că voi lua nota asta. Despre facultate, sunt la fel de încrezătoare. Voi merge la o facultate privată, la Universitatea Româno-Americană. Vreau să dau la Jurnalism sau la Afaceri Externe. Există și posibilitatea să plec din țară, în America, dar mai am câteva luni să mă decid și o să vă anunț”, încheie ea.

 

Barbie este cea mai nouă senzație din presa de scandal din România, după ce a înregistrat minutul de aur în ultimul sezon X factor, în urma celui mai celebru leșin din România.
Ascultă noua melodie a Sabrinei aici

About the author

Alin Pătru

Leave a Comment