LIFE HACKS NEWS

SCHIMBARE RADICALĂ pentru McDonaldʹs

mcdonalds
Scris de: Oana Candalea

McDonaldʹs intenţionează să facă o schimbare importantă : carnea de vită congelată va fi înlocuită cu carne proaspătă.  Lanţul de restaurante a pus în practică această idee în 328 de restaurante din Texas, SUA, după ce clienţii împătimiţi au avut o reacţie favorabilă la testarea noilor produse, notează BM.

Cel mai important rival al McDonaldʹs din Statele unite este lanţul Wendyʹs, care a fost mai rapid şi a început să vândă carne proaspătă în locul celei congelate înainte ca McDonaldʹs să preia ideea. Astfel, a atras tot mai mulţi oameni datorită acestei schimbări inovatoare, aflându-se în prezent într-o şi mai mare competiţie cu rivalul său.

McDonaldʹs se bazează de foarte mult timp pe un lanţ de furnizori care produc, îngheaţă şi distribuie carne congelată în peste 14.000 de restaurante . Ca o reacţie la schimbarea pe care o va aduce restaurantul de tip fast-food este cea a unuia dintre francizaţi : “Sunt îngrijorat cu privire la siguranţa alimentelor şi la eforturile necesare pentru a servi un număr mare de clienţi foarte repede”, şi a altuia care afirmă : “Mulţi clienţi percep alimentele îngheţate ca fiind mai sigure.  Percepţia este totul”.

About the author

Oana Candalea

Leave a Comment