NEWS

SECRETELE VIDEOCHAT-ULUI. Dezvăluiri din industrie

art
Scris de: Alin Pătru

Tu știi ce este videochatul?

Videochatul (sau adult streaming) se referă la „sistemele de transmitere și înregistrare a imaginii, chat înseamnă conversație, deci videochat-ul reprezintă comunicarea dintre două persoane prin intermediului unui calculator (conectat la internet) și al unei camera video. Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzica, etc. Cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta clienții, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.”

La asta se rezumă definițiile videochatului. Cu alte cuvinte, stai în fața unui laptop, vorbești cu tot felul de oameni, dintre care cei mai mulți așteaptă un favor sexual de la tine.

Oare e legal? Pară-se că da. Videochat-ul este „o activitate legala, fiind reglementată de Legea 196/2003, ulterior modificată și completată prin Legea 496/2004.”

Anunțurile pentru videochat s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie, în ultimele luni. Flyere la metrou, google ads, facebook ads, le găsești peste tot. Toate studiourile îți promit salarii uriașe, muncă puțină, beneficii multe.

Nu ai luat bacul? Nici nu-i nevoie, în studiourile de videochat nu-ți trebuie diplomă de studii.

Ai terminat liceul și ai nevoie de bani? Fă videochat.

Ești studentă și ai nevoie de bani? Videochatul este răspunsul tău.

Ai terminat facultatea și nu-ți găsești un job?  Studiourile de videochat te așteaptă cu brațele deschise.

Vrei o mașină de fițe, ca să te dai mare în fața prietenilor? Te-așteptăm la videochat.

Cam așa sună toate ofertele „tentante”.

Am fost curioasă să aflu câteva secrete „porno” ale videochatului și-am găsit câțiva oameni din industrie, care s-au întins la povești.  A ieșit un interviu incendiar, plin de picanterii și inside-uri.

(B= băiat/băieți; F= fată/fete)

De cât timp faci videochat?

B: De aproape un an.

B2: De destul de mult timp.

F: De câteva luni.

Cum ai ajuns să faci videochat?

F: „Aveam nevoie de niște bani în plus, cât să am un trai decent. Chirie, mâncare, ieșit în oraș, toate astea costă. M-am gândit să-mi iau un job dar.. mi se părea absurd să stau 8 ore/zi într-un birou, și la sfârșit de lună să primesc 8 milioane. Cum să mă descurc cu 8 milioane?”

B: „Am încercat mai multe joburi înainte: part-time, full-time. Am fost câte puțin din toate. Indiferent de locul de muncă, toți patronii cereau același lucru: muncă multă pe bani puțini. Am răbdat câțiva ani, dar la un moment dat nu am mai putut. Oriunde mă duceam, superiorii mă tratau ca pe un gunoi. Și pentru ce, pentru ăia 10 milioane pe care îi luam pe lună? Videochatul era mai comod, mai ok. Muncă mai puțină, zero responsabilități.”

B2: ”Aveam nevoie de bani. M-am gândit să-mi iau un job mai serios așa, dar nu ma angaja nimeni. Nu am nici liceul făcut. Și pentru videochat nu am avut nevoie de note mari și teancuri de diplome. Vorbeau niște prietene într-o zi și m-am gândit să văd cum e, dacă reușesc să fac niște bani.”

Lucrezi la un studio?

F: „Nu.. ăștia au standarde prea înalte, zici că te duci pe podium. Dacă se poate, și deșteaptă, și frumoasă, și seara devreme acasă.. Mi-a fost și frică să încerc la un studio, e mai simplu să faci de acasă, când ai chef și când îți trebuie bani.”

B: „Am lucrat și la studio, dar… am plecat de acolo, m-am gândit că voi câștiga mai mulți bani dacă fac de acasă. Oricum, ei caută mai multe fete, băieții nu prea au șanse în industrie.”

B2: „Nu.. de ce să mă complic când am un laptop cu cameră web?”

Există vreo regulă de aur a videochatului?

F: „Pff, aici nu prea există reguli. Trebuie să ții clientul mult timp acolo, dacă intră să te vadă. Să-l fidelizezi.”

B: „Nu știu vreo regulă importantă a videochatului, dar regula mea de aur e să bannez România. N-aș vrea să intre vreun tovarăș, ceva și să dea peste mine pe vreun site. Îmi place să țin totul secret.”

B2: „Să ții oamenii de vorbă, să le cânți în strună. Așa se fac banii.”

Ce clienți ai?

F: „Bărbați, destul de maturi. În general sunt oameni cu bani, se vede pe ei.”

B: „Bărbați… nu intră femeile pe siteuri de videochat.”

B2: „Bărbați gay.”

Ce-ți cer clienții, de obicei?

F: „Unii intră și doar vorbesc cu ei. Îmi place genul ăsta de clienți, practic îmi iau bani fără să fac nimic. Sunt tipi mai singuratici, care muncesc mult și n-au pe cineva să-i asculte. Alții vor să mănânc banane senzual. Cei mai mulți vor să dansez, mai lasciv, mai dezbrăcată. Și na, să mă ating pe aici, pe acolo, să aibă pe ce să și-o frece.”

B: „Vor s-o vadă când o frec, asta cer toți.”

B2: „Umm, păi.. de regulă, mi-o iau la mână. Am doar câțiva clienți fideli care intră să mă vadă, să mă întrebe de viață și nebunii d-astea. Îl am pe unul care-mi trimite bani constant. Se gândește că poate așa, mă îndrăgostesc de el. Treaba e că eu sunt cât se poate de heterosexual. M-a invitat și la el, în Londra, să mă duc să mă mut acolo.”

Te-ai gândit să-ți deschizi propriul studio?

F: „Nu. Nu vreau să fac asta toată viața.”

B: „M-am gândit la asta, încă mă gândesc, dar mi-am făcut un calcul și am nevoie de bani mulți. Plus că îți trebuie cunoștințe peste tot..”

B2: „Câștig foarte bine acum, nu am de ce să mă complic.”

Ce planuri ai pe viitor?

F: „Vreau să-mi pun niște bani deoparte, o să mai muncesc câteva luni. După, mă las.”

B: „Nu m-am gândit. Momentan, mă concentrez pe mine. Să am un corp bine lucrat, să am bani când vreau. Cred că o să fac asta în continuare.”

B2: „Mă gândeam să caut o tipă mișto și să fac videochat cu ea. Am auzit că pe cuplu se plătește foarte bine, și cererea e mare.”

Care au fost cei mai dubioși clienți?

F: „Mi-a zis unul să mânânc o banană. Dar nu așa, oricum, ci lasciv, ușor. N-am apucat să ajung la jumătate și am văzut că-i dădea din zor la mână. Apoi mi-a zâmbit și și-a dat drumul pe cameră. ”

B: „Când faci asta, dai de toți ciudații. Vorbeam cu unul odată și mi-a zis sa mă pun în patru labe. Apoi m-a rugat să.. flatulez. Problema a fost că nu-mi venea. Și-am stat și m-am chinuit să fac niște gaze să iasă. După câteva minute, tipul și-a dat drumul. Mi-a spus apoi că-l excită flatulențele la nebunie.”

B2: „Unul m-a pus să mă îmbrac în dresuri, ca apoi să le rup, și-și închipuia că le rupe el. Altădată am dat peste unul care m-a rugat să-mi aprind o țigară și să suflu fumul într-o pereche de teneși, apoi să trag fumul pe nas din teneși. Se pare că-l excita teribil..”

 

 

About the author

Alin Pătru

7 Comments

  • In general, cei care fac videochat acasa castiga mai putini bani decat daca ar lucra la studio. La studio au echipamente mai bune, au un trainer care ii instruiesc…

  • Adevarul este ca videochatul este foarte tentat pentru multe tinere, care vor sa castige foarte bine, sa lucreze in conditii foarte bune si sa presteze o munca legala. Mai ales daca se angajeaza la un studio de videochat profesionist, corect, care respecta legislatia.

    • Pentru model este esențial să aibe un total control asupra orelor lucrate și asupra câștigurilor, iar pentru studio ul de videochat este esențial să fii motivată și să aibe o relație corectă cu angajata.

    • Adevarul este ca videochatul nu mai este un subiect tabu cum era poate acum cativa ani. daca lucrezi la un studio de videochat nu trebuie sa iti fie rusine cu asta sau sa te ascunzi neaparat. cunosc multe persoane care fac asta, si tot prietenii lor stiu cu ce se ocupa

  • Si la videochat, ca si in alte domenii, trebuie multa seriozitate si desciplina pentru a avea rezultate/castiguri bune. Cine crede ca poate sa o lalaie o ora pe net si castiga 2000 Euro se inseala amarnic.

  • Ca industria videochaturilor e in floare… stie toata lumea! Ce nu stiu multi (si multe) e ca este foarte, dar foarte important studioul la care lucrezi. Zic asta pentru ca sunt multe care ”trag teapa” si sunt renumite pentru asta. Chiar daca sunt ele mari si pozeaza in studioul perfect… nu e chiar asa! :) aveti mare grija!

Leave a Comment