BUZZ NEWS

Silvia de la BRAVO, AI STIL: De unde hatereala asta?

bravo-ai-stil-gala-11-septembrie-890x395

Ne întoarcem în lumea modei, de data aceasta pentru a expune intervenția unei concurente de la Bravo, ai stil! numită Silvia Saveschi. Indignată de opiniile prin care modul de exprimare al participantelor este NEDREPT criticat, Silvia răspunde fanilor ei pe o rețea de socializare:

 

Oameni buni, această emisiune este o emisiune de divertisment unde mai faci o caterincă, mai faci o glumă, mai inventezi un cuvânt. Din cauza oboselii se întâmplă să mai și pocești un cuvânt, să mai mănânci câte o propoziție, să mai mănânci câte o literă câteodată pentru că sunt dăți în care noi filmăm chiar și 12 ore pe zi, da, 12 ore pe zi, câteodată chiar mai mult și, din cauza oboselii, și a stresului, pentru că este și un stres, nu știu dacă voi sunteți conștienți de asta, dar este și un stres… într-adevăr, se întâmplă să mai greșești, să mai pocești un cuvânt, să mai faci câte o greșeală, e ceva normal. E omenește. Suntem oameni și cred că toți greșim până la urmă; nu e nimeni perfect. Nu suntem roboței. Pur și simplu se acumulează oboseala și se întâmplă să mai ai câte un lapsus, să mai faci câte o greșeală. Repet: este ceva omenește și se întâmplă oricui. Nu înțeleg… de unde hatereala asta, răutatea asta așa gratuită de care suferă foarte multă lume?

selvea

Din tentativa de lămurire a Silviei, extragem câteva reguli de bază pe care orice cunoscător al emisiunilor de divertisment trebuie să le memoreze:

  1. Dacă nu cunoști un cuvânt, îl spui cum îți vine, doar e emisiune de divertisment! Asta se cere.
  2. Dacă ești obosit, poți vorbi oricât de greșit vrei. Toți oamenii vorbesc incorect atunci când sunt obosiți.
  3. În emisiunile de divertisment nu se vorbește greșit, doar se face caterincă.
  4. Stresul afectează capacitatea de a rosti PE care.
  5. Stresul vă poate afecta câteva decenii.
  6. Este întâmplător și omenește să faci 85 de greșeli în 103 minute.
  7. Dacă cineva îți spune că ai greșit, atacă-l. Acel cineva este un hater.

About the author

Adelina Gherasim

Leave a Comment