NEWS

10 trucuri ca să-ţi faci părul simplu şi rapid acasă

Back-View-of-Bridal-Low-Braided-Bun-Updo

Eşti invitată la o petrecere şi părul tău stă în toate direcţiile? Sau tre’ să mergi la un interviu şi nu vrei ca părul să îţi strice planurile? Sau, pur şi simplu, te-ai cam săturat să-ţi îndrepţi mereu părul sau să îl faci cu ondulatorul? Îţi prezint câteva trucuri pentru zilele în care nu te înţelegi cu pleata ta!

1. Ştii treaba aia cu cocul, tip gogoaşă, cu un elastic mare de păr, dar nu ai înţeles exact cum se face. E foarte simplu. Ai nevoie de agrafe, de un elastic normal de păr şi unu’ d-ăla mare şi gros. Da’ mai bine iei indicaţii practice, direct de-aici:

 

2. Acelaşi coc îl poţi face cu o şosetă. Adică dacă nu ai elastic dintr-ăla uriaş, dar vrei să îţi faci cocul aşa, iei o şosetă, îi tai capătul şi o roteşti, cât să formezi un d-ăla. Uite, fata asta s-a gândit să te ajute cu fotografii:

 

3. Dacă ai părul des şi nu prea îţi iese ca fetele ăstea de mai sus, încearcă trucul chinezoaicei/japonezoaicei/ce-o fi ea:

(nuştu ce scrie pe poză, da’ sigur o să încerc trucu’ ei)

 

4. Dacă vrei să fii mai fancy şi ţi se pare că arată prea simplu cocul-gogoaşă, combină-l cu o împletitură normală:

(e un tip de frează pe care aş încerca-o la un eveniment, nu doar în viaţa de zi cu zi)

 

5. Te-ai cam săturat de frizura ta, da’ nu te înduri să te tunzi. Te-ai gândit cum să-ţi faci breton, dar fără să umbli cu foarfecele? Cineva a făcut-o deja şi a şi exemplificat-o:

 

6. Mergi la o aniversare sau la ceva super important şi ar trebui să dai o tură pe la coafor, da’ portofelul plânge. Cu agrafe şi fixativ poţi face asta:

(arată mai mult decât interesant şi e foarte simplu de făcut)

 

7. Te enervează când îţi ies fire de păr din coc şi nu mai ştii cum să-l faci să stea, că nici fixativul nu te ajută. Faci două cozi normale, cât mai apropiate şi mai joase, apoi le prinzi de jos şi faci din două una în timp ce le pui pe elastic. Nu mă pricep foaaaarte bine la explicaţii, dar uite-aici cum tre’ să arate:

 

8. Nici nu ştiu cum să fac introducerea la ce urmează, aşa că las direct fotografia:

 

9. Fie că ai păr nu foarte lung sau… mna, următorul truc merge la orice lungime. E pentru stilul ăla „messy” care niciodată nu îţi iese.

 

10. Ţi-ai pierdut elasticul sau nu ai la tine şi vrei să-ţi prinzi neapărat părul? Cineva s-a gândit la tine! (gif)

Acum poţi să-ţi faci părul cum vrei, când vrei, fără bani şi timp pierdut la coafor. Fie că ai o zi proastă a părului sau că ai o întâlnire gen de business, trucurile astea te vor face să te simţi mai bine!

About the author

Ana-Maria Dumitrașcu

Leave a Comment