BUZZ NEWS

Vedete care au dormit în stradă! Cât de sărace au fost marile celebrități ale lumii

halle-berry-cries-2002

Situația lor actuală nu seamănă deloc cu ce au înfruntat în trecut. Au pornit de jos și nimic nu i-a oprit din a-și împlini visurile, iar ambiția și perseverența lor reprezintă un model demn de urmat.

Iată o listă cu cele mai cunoscute vedete din lume care au trăit în stradă înainte să devină cine sunt astăzi.

sylvester_stallone

  1. Sylvester Stallone

Deși a fost nominalizat la Oscar, Sylvester Stallone nu s-a născut la fel de norocos. În 2010 a recunoscut că înainte să primească un rol în filmul The Party at Kitty and Studs, dormea în stația de autobuz din LA. “În 1970 eram lefter și dormeam în stația de autubuz din L.A. Am citit apoi într-un ziar despre un film unde erai plătit 100 de dolari pe zi[…] am lucrat timp de două zile și cu cei 200 de dolari am reușit să mă scot din stația de autobuz”, a explicat actorul pentru revista Total Film.

danielcraig

  1. Daniel Craig

Rolul lui James Bond îl reprezintă în totalitate. Daniel Craig a fost o persoană puternică și muncitoare din tinerețe, când nu avea suficienți bani pentru a-și plăti chiria. Ziua se făcea remarcat la audiții, iar nopțile și le petrecea pe băncile parcurilor din Londra.

  1. Jean Claude Van Damme

Este o persoană dură atât în filme, cât și în viața de zi cu zi. Jean Claude Van Damme a povestit în 2009 că își protejează fiul pentru a nu trece prin greutățile întâmpinate de el. Van Damme mai spune că a dormit și a făcut foame pe străzile din L.A.

kinopoisk.ru

  1. Jim Carrey

În copilăria sa, familia lui Jim Carrey era atât de săracă, încât nu își permitea un apartament. Jim încerca să impresioneze la fiecare casting, iar în acest timp locuia într-un cort împreună cu părinții, fratele mai mare și sora lui.

Halle-Berry

  1. Halle Berry

A câștigat premii Oscar și Emmy, chiar dacă mama ei nu a susținut-o la începutul carierei. Halle Berry a primit două variante: să vină acasă și să renunțe la visul ei de a deveni actriță, sau să se descurce singură. Plină de curaj, a ales cu inima și a trăit o perioadă într-un adăpost pentru săraci din NewYork.

About the author

Adelina Gherasim

Leave a Comment