BREAKING NEWS BUZZ NEWS

„Victima” jocului mortal „Balena Albastră”, cercetată de poliţişti

www.ziaruldeiasi.ro

O fată de 13 ani din judeţul Timiş este cercetată de poliţie după ce a minţit că este hărţuită de administratorii provocării „Balena Albastră”. Tânăra a facut declaraţiile despre joc, în speranţa că părinţii îi vor cumpăra un nou telefon.

Poliţiştii din judeţul Timiş s-au autosesizat recent, după ce o puştoaică a declarat unor jurnalişti, că este hărţuită de administratorii provocării care a ucis peste 150 de tineri. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, afirmaţiile făcute de copilă sunt false.

„Am intrat pe site, un fel de facebook rusesc, unde acolo îți spune să vorbești cu un administrator și te pune să îți scrii pe mână cu lama F57 și dup-aia intri în joc la ei. Și în momentul în care am văzut că te pune.., începe cu din astea… am ieșit de acolo și în momentul acela m-au sunat.”- interviu Digi24

Ea şi-ar fi instalat o aplicaţie  pe telefonul mobil prin care şi-a trimis singură mesaje de ameninţare şi s-a apelat singură, iar ulterior a şters aplicaţia.

Tot scenariul ar fi fost inventat în scopul de a-şi convinge  părinţii că telefonul mobil nu mai poate fi folosit şi că are nevoie de altul mai performant.

About the author

Elena Străteanu

Leave a Comment